Home FAQ Getrouwheidsprogramma 3. PRIVILEGE : U VOORDELEN EN BELONINGEN Hoe kan ik mijn beloning van een gratis weekend inwisselen?

Hoe kan ik mijn beloning van een gratis weekend inwisselen?

GRATIS WEEKEND NA 3 KEER HUREN

U wordt beloond met een gratis huur voor een weekend na het voltooien van 3 in aanmerking komende huren in een kalenderjaar, ongeacht hoe vaak u bent geüpgraded. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw beloning van een gratis weekend met instructies voor het inwisselen ervan. De beloning kan alleen worden ingewisseld via de link in de e-mail. De beloning is 12 maanden geldig vanaf de dag dat u deze ontvangt.

Huren geboekt via een derde, makelaar, reisbureau, autovervangingsdiensten en geselecteerde andere tarieven komen niet in aanmerking voor Privilege-credits voor het verwerven van uw status of beloningen. U kunt de volledige tarievenlijst hier bekijken.

GRATIS WEEKEND BIJ EEN UPGRADE

U ontvangt de beloning van een gratis huur voor een weekend wanneer u wordt geüpgraded van het ene niveau naar het andere. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw upgrade naar een nieuw niveau, samen met details van deze beloning. Instructies over het inwisselen van deze beloning staan in deze e-mail. De beloning kan alleen worden ingewisseld via de link in de upgrade e-mail. De beloning is 12 maanden geldig vanaf de dag dat u deze ontvangt. Het is mogelijk beloond te worden met meerdere gratis weekends van upgrades in een jaar en ze in te wisselen.

Was dit antwoord nuttig voor u?
Ja
Neen

Hulp nodig?
Onze klantendienst staat klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op