Home FAQ Getrouwheidsprogramma 2. PRIVILEGE : HOE WERKT HET Hoe kan ik mijn Privilege-punten controleren?

Hoe kan ik mijn Privilege-punten controleren?

Uw Privilege-punten en voortgang voor het bereiken van het volgende niveau kunnen op één van de volgende manieren worden bekeken:

• Het gedeelte Mijn account van de Europcar-website of -app
  • Via uw virtuele Privilege-kaart geïnstalleerd op een smartphone
  • Via een maandelijks accountoverzicht verzonden per e-mail

Het kan tot zes weken duren nadat een huur is gefactureerd voordat de punten worden toegekend.