Home FAQ Website navigatie Hoe beschermt Europcar online mijn persoonlijke gegevens en creditcardinformatie?

Hoe beschermt Europcar online mijn persoonlijke gegevens en creditcardinformatie?

De onlinereserveringsservice staat op een beveiligde server waarbij veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd.
Het systeem maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer) versleutelingstechnologie. SSL codeert alle communicatie tussen uw computer en onze server zodat de informatie niet kan worden onderschept. Klik hier om ons privacybeleid te lezen.