Home FAQ Tarieven Kan ik prijzen controleren zonder te reserveren?

Kan ik prijzen controleren zonder te reserveren?

Ja, u kunt een Europcar-offerte aanvragen en beschikbaarheid van voertuigen controleren zonder te reserveren. Vul enkel de startpagina in op de Europcar-website en klik dan op "Offerte aanvragen".   Om de offerte op te slaan of te verzenden, klikt u op "Details over het voertuig en de prijs" waar u een meer gedetailleerde weergave krijgt van voertuig en tarieven.  Wanneer u nu op basis van deze informatie wenst te reserveren, gaat u gewoon verder en klikt u op de knop "Reserveren".