Home FAQ Tarieven Is verzekering inbegrepen in de opgegeven prijs?

Is verzekering inbegrepen in de opgegeven prijs?

Wanneer u een voertuig huurt bij Europcar, wordt altijd gezorgd voor een aansprakelijkheidsverzekering voor dekking van de gevolgen van lichamelijk letsel en materiële schade, overeenkomstig de wettelijke vereisten van het land van verhuur.
Deze dekking wordt automatisch en zonder extra kosten in de huurovereenkomst opgenomen.* Het geboden dekkingsniveau is afhankelijk van lokale wetgeving en marktwerking. Controleer dit bij het ophalen van het voertuig. Op het moment van boeking bezorgt Europcar altijd een overzicht van opgenomen en uitgesloten dekkingen. Bijkomende dekkingen niet opgenomen in het tarief kunnen altijd nog worden aangeschaft bij het ophalen van de wagen, mits er een toeslag per huurdag wordt betaald. Prijzen staan weergegeven op de reserveringsbevestiging.

*Bij huuractiviteiten door Amerikaanse staatsburgers wordt de dekking automatisch van de huurprijs uitgesloten. Voor het selecteren van tarieven met dekking inbegrepen, klikt u op de link "Controleren van tarieven inclusief basisdekking" wanneer u op de pagina "kies een voertuig" komt.

Was dit antwoord nuttig voor u?
Ja
Neen

Hulp nodig?
Onze klantendienst staat klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op