Home FAQ Mijn account Wat zijn de voordelen wanneer ik mijn Europcar ID-nummer online gebruik?

Wat zijn de voordelen wanneer ik mijn Europcar ID-nummer online gebruik?

Met gebruik van uw Europcar ID-nummer:

• Versnelt u het reserveringsproces aangezien uw gegevens vooraf zijn ingevuld- Versnelt u de huurprocedure op het Europcar-kantoor
  • Wijzigt u online uw gegevens
  • Stelt u voorkeuren in betreffende autoverhuur en -reservering
  • Ontvangt u promotionele aanbiedingen
  • Stelt u e-mailmeldingen in voor uw geselecteerde bestemmingen
  • Registreert u zich voor het Privilege-getrouwheidsprogramma om van verschillende voordelen te kunnen profiteren; voor meer informatie klikt u op de link "Getrouwheidsprogamma" in de homepage
  • Profiteert u van uw contractvoorwaarden indien van toepassing
Zie ook "Hoe verkrijg ik een Europcar ID-nummer?"