Home FAQ Mijn account Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat kan ik doen?

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat kan ik doen?

Om uw wachtwoord op te halen, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten" in de homepage of in de rubriek Mijn Europcar. Vervolgens wordt u gevraagd om de geheime vraag te beantwoorden waarna we u een e-mail versturen met een nieuw wachtwoord. U kunt, na ontvangst van de e-mail, dit nieuwe wachtwoord veranderen in de rubriek Mijn Europcar. U kunt ook een e-mail versturen naar de rubriek Contact, met vermelding van geboortedatum, Europcar ID-nummer en rijbewijs.