Home FAQ Getrouwheidsprogramma 4. PRIVILEGE : UW KAART Moet ik mijn kaart meenemen om mijn auto op te halen?

Moet ik mijn kaart meenemen om mijn auto op te halen?

De meeste agentschapen hebben toegang tot uw Privilege-gegevens zonder dat u uw kaart hoeft te tonen. In sommige kleinere locaties kan het tonen van uw Privilege-kaart u echter helpen het ophalen te versnellen. Dit is vooral het geval als uw bedrijf een proffesionele betalingsovereenkomst met Europcar heeft gesloten.

E-mails over uw lidmaatschap bevatten een link om uw kaart te downloaden naar Wallet voor Apple iOS-apparaten of Google Pay voor Android-apparaten. Als u uw kaart niet kan downloaden, kan u alle belangrijke gegevens van de kaart altijd terugvinden bovenaan elke e-mail. Wanneer u een upgrade naar, een verlenging van, of een downgrade naar het Elite of Elite VIP-niveau ontvangt, sturen wij u een plastic kaart per post, tenzij u al hebt gekozen om de kaart op uw telefoon te downloaden.