Home FAQ Getrouwheidsprogramma 2. PRIVILEGE : HOE WERKT HET Welke huren komen in aanmerking voor Privilege-punten?

Welke huren komen in aanmerking voor Privilege-punten?

Huren die rechtstreeks bij Europcar wordt geboekt, tellen mee voor uw niveau en beloningen, met uitzondering van de volgende tarieven.
Uitgesloten tarieven omvatten huren die geboekt zijn via een derde, makelaar, reisbureau, autovervangingsservice.Er worden geen Privilege-punten toegekend voor huren op basis van een van deze tarieven, dus ze tellen niet mee voor uw niveau of beloningen.U kan echter profiteren van geselecteerde voordelen die zijn gekoppeld aan uw niveau in het programma.