Home FAQ Getrouwheidsprogramma 1. PRIVILEGE : WAT IS HET Wat zijn de voordelen voor Privilege-leden?

Wat zijn de voordelen voor Privilege-leden?

VOORDELEN:

Als Privilege-lid ontvangt u voordelen om uw huurervaring met Europcar nog aangenamer te maken. Alle niveaus profiteren van een snellere ophaling met Priority Service en gegarandeerde boekingen als u vertraging hebt.

Naarmate u naar de hogere niveaus van het programma gaat, ontgrendelt u meer voordelen zoals categorieën - upgrades (afhankelijk van de beschikbaarheid) of een gratis extra bestuurder voor Elite- en Elite VIP-leden.

Alle leden komen in aanmerking om per e-mail exclusieve kortingen te ontvangen die alleen beschikbaar zijn voor Privilege-leden en een korting van maximaal 15% op geselecteerde Accor Hotels.

BELONINGEN:

U ontvangt ook beloningen. Na 3 keer huren in één kalenderjaar ontvangt u al een gratis huur voor een weekend. Bij verandering van niveau belonen we u ook met een gratis huur voor een weekend. Afhankelijk van uw niveau ontvangt u ook kortingsbonnen na een bepaald aantal keer huren.

Na het bereiken van ons hoogste niveau, Elite VIP, belonen we u met een éénjarig lidmaatschap van Priority Pass, die toegang geeft tot 1000 lounges op luchthavens wereldwijd, evenals een gratis eerste bezoek.

De details over alle voordelen en beloningen zijn hier te vinden.

Was dit antwoord nuttig voor u?
Ja
Neen

Hulp nodig?
Onze klantendienst staat klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op