Home FAQ Getrouwheidsprogramma 1. PRIVILEGE : WAT IS HET Hoe kan ik inschrijven voor het Europcar Privilege-programma?

Hoe kan ik inschrijven voor het Europcar Privilege-programma?

Klanten kunnen online inschrijven voor het Privilege Programma en het inschrijvingsformulier updaten/vervolledigen in de rubriek Mijn Europcar van http://www.europcar.com/ of op een van de volgende websites van Europcar:
http://www.europcar.com/
http://www.europcar.com.au/
http://www.europcar.co.nz/
http://www.europcar.co.uk/
http://www.europcar.de/
http://www.europcar.es/
http://www.europcar.fr/
http://www.europcar.it/
http://www.europcar.pt/
http://www.europcar.ch/
http://www.europcar.at/
Nadat het lid het formulier heeft ingediend, ontvangt hij een e-mail ter bevestiging van de aanvraag die wordt gezonden naar het e-mailadres dat op het formulier wordt aangeduid, met vermelding van het Europcar Bestuurders-ID. Deze Europcar ID (of lidmaatschapsnummer) geeft het lid meteen het recht om te profiteren van alle diensten van het Programma. Om voor de voordelen van het Programma in aanmerking te komen, moet deze ID worden gebruikt om zich aan te melden voor elke onlinereservering of moet die worden vermeld wanneer via de telefoon wordt geboekt.